Показват се публикациите с етикет емануела. Показване на всички публикации
Показват се публикациите с етикет емануела. Показване на всички публикации


Фолкпевицата Емануела е на корицата на новия брой на FHM. Юлският брой на мъжкото списание излиза в понеделник. Младата изпълнителка обещава да разкрие пред читателите своите "порочни мисли". Напомняме, че в класацията "100-те най-секси жени на света" на FHM за 2008 тя стигна до 63-то място. Това не са първите стъпки на Емануела в областта на еротичната фотография.


“Съвсем сериозно казвам, че напоследък харесвам само гейове или поне метросексуални мъже. Те са много поддържани и нагласени и изглеждат добре, както се казва - мазни гъзарчета. За мен са толкова сладки и повечето са ми много добри приятели, а и не са ме предали досега”, пуска поредната си бомба зеленооката палавница. Емануела твърди, че в момента няма мъж до себе си и още преживявала предателството на последния си приятел. “Нямам време за мъже, но трябва да направя нещо по въпроса”, оплаква се видната мъжемелачка, която миналата седмица спретна промоция на дебютния си албум “Запознай я с мен” в Меката на фолка – “БИАД”. Водещ на шоуто беше Крум, чиято работата май се състоеше в това да запълни с две-три парчета дупката в програмата, докато Емануела смени първия си тоалет с втори, който докара присъстващите мъже до прединфарктно състояние. Имаше и страстна целувка между зеленоокото изкушение и боса на “Ара мюзик” Виктор Касъмов, и то пред очите на жена му!


Емануела представи първия си самостоятелен албум "Запознай я с мен" в столичния клуб "Биад" през изминалата седмица. Водещ на промоцията бе поп певецът Крум, който идеално си пасна със своята приятелка и колежка. Двамата освен любезности, си размениха и по-пиперливи закачки. За представянето на всичките десет авторски песни Емануела избра два тоалета. В първата част тя заложи на червена къса рокля, а накрая завърши с тоалет, обсипан с камъни.

Той пристигнал ден по-рано от Италия, където майка й живее от години. Самата певица разкри, че си го харесала, когато била на гости в Милано. Майка й пък решила да я изненада, като й го подари за представянето на дебютния албум. Модните спецове оценяват творението на италианския дизайнер на сумата от 5000 евро.


Емануела драстично смени русия си изглед с вид на фатална брюнетка. "Жалко, че в България много се гледа с каква марка дрехи си облечен и каква кола караш, а в другите държави не е така. Там те приемат по това какво правиш и дали си добър", въздиша певицата. Допълва, че е отметнала най-важното си задължение. Преди да бъде професионална певица, е станала майка. Синът й прави 9 години на 9 юни.

Ягодите

Емануела признава, че се грижи за фигурата си. Обича да ходи на фитнес и не пропуска сутрешните кросове. Смята, че това й помага повече за тонуса. Внимава какво яде, но е луда по ягодите и сутрин започва деня си с тези плодове, независимо кое време на годината е. Понякога ги заменя с череши, пъпеш или диня.

Отскоро се движи с "Мерцедес CLK", който струва около 300 000 лв. Преди няколко седмици обаче певицата впечатли с едно ферари. "Тази кола, с която се снимах, не е моя. Ферарито е на братовчед ми. Карала съм го и много ми харесва. Много ме кефи, но то е на жената на братовчед ми. Вярно е, че съм го юркала много пъти и с него съм вдигала супер висока скорост, но няма да кажа колко. Дано братовчед ми не прочете това, че повече няма да ми даде да се доближа до ферарито".

Още от малка тя обичала да се цапа с гримове. Не излизала навън негримирана дори когато трябвало да изхвърли боклука. "Наскоро майка ми подметна, че най-после съм си намерила професия, в която гримирането да е задължително".

Певицата със страхотните очи смята, че русото й отива. Била е с различен цвят на косата и е категорична, че черната отговаря най-добре на нейните представи за визията й. Заради артистичността обаче предпочита да експериментира, но най-вече с перуки.

Свалките

Признава, че в новия й клип тактиката на ухажорите да й дават бележки с телефонните си номера я забавлява. Но казва, че досега не се е възползвала от тези листчета в живота: "Имам много откровени предложения от мъже по участия. Аз се държа много свободно, усмихвам се и дори казвам "да". Всичко приключва дотам, защото после се прибирам и забравям".

После добавя: "Съвсем сериозно казвам, че напоследък харесвам само гейове, или поне метросексуални мъже. Те са много поддържани и нагласени и изглеждат добре, както се казва - мазни гъзарчета. За мен са толкова сладки и повечето са ми много добри приятели, а още повече че не са ме предали досега".

Твърди, че в момента няма мъж до себе си. Разделени са с бащата на детето, а трудно преживяла предателството на последния си приятел: "Ужас! Сега ми е много скучно, дори адски ми е скучно. Искам до мен да има такъв човек, който да ме кара да се чувствам щастлива и да поддържа тонуса ми. От друга страна, сега съм доста заета и нямам време за мъже, но трябва да направя нещо по въпроса. Надявам се, че все някога ще намеря мъжа на живота си. Все трябва да има такъв човек някъде по света".

Откакто е станала известна, много бивши приятели й звънят с покана за кафе, а преди това се правели дори, че не я познават. Има високи изисквания за човека до нея. Сигурна е, че този когото избере, трябва да я уважава, да е сериозен, да не я натоварва и най-вече много да я обича.


С впечатляваща промоция в София гласовитата Емануела представи първия си самостоятелен албум “Запознай я с мен”. Домакин на събитието бе култовият столичен фолк клуб “Биад”.
Хитовите песни от албума, съпроводени с чара, сексапила и непринудеността на Емануела осигуриха на присъстващите журналисти, светски личности и приятели едно емоционално и неспирно забавление. Изпълнителката на “Ара мюзик” показа висока класа - съчетание от перфектно тяло, смели тоалети и оригинално чувство за хумор.
Водещ на промоцията бе младият поп певец Крум. Той си пасна идеално със своята приятелка и колежка Емануела и двамата повдигнаха настроението на многобройните гости с веселите си диалози и дори “по-пиперливи” закачки. Специалният поздрав на Крум към “виновничката” за събитието бе изпълнението му на песента “Едно огледало”.
За представянето на всичките десет авторски песни от “Запознай я с мен” певицата с изумрудени очи заложи на два тоалета. В първата част тя се открои с червена къса рокля, а накрая завърши с тоалет, който накара присъстващите да затаят дъх. Емануела беше избрала супер ефирна рокля, цялата обсипана с ефектни камъни. За нея тя разказа, че е пристигнала ден по-рано от Италия, където майка й живее от години. А историята е, че докато била на гости на родителката си в Милано преди месец, Емануела забелязала роклята на витрината на изискан бутик и веднага била впечатлена от нея. И майка й решила да я изненада, като й купи въпросния тоалет – и като подарък за дебютния й албум. Модните спецове оценяват творението на италианския дизайнер на сумата от 5000 евро. “Не знам колко точно струва, но е факт, че тази рокля идеално пасва на темперамента и разкрепостеното ми мислене”, сподели през смях шеметната Емануела.
Специални гости, дошли да поздравят чаровницата и да се веселят на хитовете й, бяха Алисия, Джина Стоева, Джордан, Ивена, Пепа, Ерик, Румина, Виолета, Дарко, Румяна Попова, София Илиева и Ива Давидова. Сред присъстващите бяха забелязани и Мисис България Глоуб Мариана Маринова, топ водещата Венета Райкова, както и Мис България 1999г. Елена Ангелова. Емануела беше аплодирана и от текстописците Росен Димитров и Герго Милов, както и композитора Михаил Бургуджиев.
На сцената на обновения клуб “Биад” “компания” на Емануела правеше и голяма картонена фигура с нейния лик.
По всеобщо мнение албумът “Запознай я с мен” е най-хитовият нов албум на музикалния пазар в момента. Безспорен факт е парчето “Да си плащал”, което е тотален хит в дискотеките из цялата страна.


По-стари публикации Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds